Βιογραφικά

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δεν μπορείς να επιτύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς μια δυνατή ομάδα. Αυτή είναι που κάνει τις υπηρεσίες μας να αποδίδουν στο μέγιστο. Ορίστε η δική μας ομάδα…

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θωμά Χριστίνα

Λογοθεραπεύτρια & Επιστημονική Υπεύθυνη

Η Θωμά Χριστίνα γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας του Ανώτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιωαννίνων, το 2013.

Εργάστηκε σε ιδιωτικούς φορείς της Αττικής και για δύο συνεχή έτη εργάστηκε ως παράλληλη στήριξη σε δημόσιους φορείς Προσχολικής…

Διαβάστε Περισσότερα…

Κακουλίδου Αθηνά

Λογοθεραπεύτρια MSc & Επιστημονική Υπεύθυνη

Η Κακουλίδου Αθηνά του Κυριάκου γεννήθηκε το 1983 στο Μαρούσι Αττικής. Είναι απόφοιτος Λογοθεραπείας από το Ανώτερο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων (2006) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιστήμη της Ανθρώπινης Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne της Αγγλίας (2008).

Κατέχει Άδεια Ασκήσεως…

Διαβάστε Περισσότερα…

Κόλλια Δήμητρα

Λογοθεραπεύτρια

Η Δήμητρα Κόλλια είναι πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου τμήμα Λογοθεραπείας.Αποφοίτησε το 2013 και έκτοτε εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια στην ειδική αγωγή.

Είναι εξειδικευμένη σε διάφορες μεθόδους παρέμβασης και εναλλακτικής επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς ιδιωτικούς φορείς. Έχει εργαστεί…

Διαβάστε Περισσότερα…

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αργύρη Ζωή

Εργοθεραπεύτρια

Η Αργύρη Ζωή γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι Εργοθεραπεύτρια απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών. Έχει κλινική εμπειρία στον παιδιατρικό πληθυσμό καθώς εργάστηκε σε ιδιωτικά παιδιατρικά πλαίσια της Αθήνας.

Από το 2013 έχει εργαστεί σε κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, σε κέντρα ειδικών θεραπειών καθώς και σε εξειδικευμένες δομές πρώιμης παρέμβασης…

Διαβάστε Περισσότερα…

Ευαγγελινού Νόρμα Μπεατρίς

Εργοθεραπεύτρια

Η Ευαγγελινού Νόρμα Μπεατρίς ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε σε τομείς που αφορούν την Παιδιατρική Εργοθεραπεία.

Έχει παρακολουθήσει …

Διαβάστε Περισσότερα…

Σμυρνώφ Αθανασία

Εργοθεραπεύτρια

Η Σμυρνώφ Αθανασία είναι Εργοθεραπεύτρια, SIT, απόφοιτη της σχολής Εργοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με ειδικεύσεις που αφορούν τον παιδιατρικό τομέα.

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στη μεθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration), ενώ, παράλληλα, έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια…

Διαβάστε Περισσότερα…

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Σκαρμούτσου Αλεξία

Ψυχολόγος

Η Σκαρμούτσου Αλεξία είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος ΜSc και Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Αθήνας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με Άριστα (8,63).

Εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Ψυχολογία…

Διαβάστε Περισσότερα…

Χαχαδάκη Μελίτσα

Ψυχολόγος

Η Μελίτσα Χαχαδάκη γεννήθηκε στον Καναδά το 1991. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 2013 και έκτοτε μετακόμισε στην Αθήνα, οπού εργάζεται και ζει τα τελευταία χρόνια.

Είναι Πιστοποιημένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Θεραπεύτρια Οικογένειας, από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Διαβάστε Περισσότερα…

ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟ

Τριανταφυλλοπούλου Νικολέτα

Ειδική Παιδαγωγός

Η Τριανταφυλλοπούλου Νικολέτα είναι Φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μετεκπαίδευση στo πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστήμιο του Αιγαίου και μεταπτυχιακές σπουδές  στο πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Είναι εξειδικευμένη…

Διαβάστε Περισσότερα…

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αποστολοπούλου Μαντώ

Υπεύθυνη Γραμματείας

H Αποστολοπούλου Μαντώ αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων Πατρών.

Ξεκίνησε αρχικά την εργασιακή της εμπειρία ως Receptionist στην εξυπηρέτηση πελατών και ως υπάλληλος γραφείου σε διαφημιστική εταιρεία με αντικείμενο την συλλογή και επεξεργασία διαφημίσεων στο internet.

Την μεγαλύτερη εμπειρία ως γραμματέας σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών…

Διαβάστε Περισσότερα…