Βιογραφικό – Μελίτσα Χαχαδάκη

ΧΑΧΑΔΑΚΗ ΜΕΛΙΤΣΑ

Ψυχολόγος

Η Μελίτσα Χαχαδάκη γεννήθηκε στον Καναδά το 1991. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 2013 και έκτοτε μετακόμισε στην Αθήνα, οπού εργάζεται και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι Πιστοποιημένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Θεραπεύτρια Οικογένειας, από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδριών και έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για την “Συνύπαρξη της εξάρτησης και την Ψυχικής διαταραχής” στο 18ΑΝΩ και σε βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την Αναπηρία.

Έχει εργαστεί με ευπαθείς ομάδες σε διάφορα πλαίσια, όπως το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελευσίνας και σε κέντρο Ειδικών Θεραπειών παρέχοντας συμβουλευτική γονέων. Επίσης, έχει εργαστεί ως Κοινωνική Επιστήμονας στην PRAKSIS με προσφυγικό πληθυσμό και έχει εργαστεί εθελοντικά στο Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Ιλίου με χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους. Πρόσθετα, έχει υπάρξει εισηγήτρια σεμιναρίων με θέμα τη “Συμβουλευτική Ζευγαριών με προβλήματα επικοινωνίας” και εισηγήτρια ομιλίας στο Money Show για τον ρόλο της οικογένειας και του σχολείου για την θεραπευτική αντιμετώπιση της ΔΕΠ-Υ.

Από τον Δεκέμβριο του 2020 εργάζεται ως Ψυχολόγος στο κέντρο ειδικών θεραπειών .